Tjänster

Vi utför många typer av tjänster som plattsättning, golvslipning, badrumsrenovering, trapprenovering och all typ av golventreprenad.  Vi erbjuder även totalentreprenaden som tex vid en badrumsrenovering. Tänk på att du får använda ROT-avdraget som innebär att du får göra avdrag på 30% på utfört arbete vid alla typer av tjänster.

Golventreprenad

Vi utför inläggning av alla typer av golvmaterial. Trä , plast, vinyl och textil.

Badrumsrenovering

Vill du renovera ditt badrum? Vi gör kostnadsfritt hembesök och kollar på det hur det ser ut och vilka möjligheter som finns. Ingenting är omöjligt. Vi erbjuder även helhetslösningen med vvs, el och snickare om du önskar detta. Ring oss eller fyll i offertformuläret så kontaktar vi dig. Önskar du så ritar vi gärna ditt badrum i 3D miljö , som hjälper dig att sätta ombyggnaden i perspektiv och kan ta ställning till nya möjligheter  till offerten innan du beslutar dig.

Golvslipning

Vill du slipa ditt trä/ parkettgolv? Då ser vi till att ditt golv kommer består av en slät och fin yta som behandlas på det sätt du önskar. Vi slipar hos dig i hemmet eller kommersiella ytor.

Plattsättning

Vi erbjuder allt inom plattsättning . Badrum ,kök, tvättstugor men även större bad och bruksanläggningar.

Trapprenovering

Vill du rusta upp din trappa så kan vi ge dig olika förslag på hur vi kan få den att bli en snygg och vacker möbel.

Showroom / butik

Välkommen till oss i butiken och vårt stora showroom med badrums-montrar. Låt dig inspireras och få tips.
Vi har öppet Mån-Fre 10-18. Du når oss även på telefon 0500-488510.

info@rgolv.se
0500-48 85 10
Vipans gränd 3, 541 31 Skövde
Visit our FacebookVisit our Instagram
Copyright © 2021 – 2024 R-Golv Skaraborg AB. All Rights Reserved.
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram